Kookworkshop (kids 8 tot 12 jaar)

Ben jij altijd nieuwsgierig naar wat er in de keuken gebeurt en wil jij het liefst iedere dag zelf in de keuken staan? Kom dan koken en bakken bij kookstudio Bregje. In de gezellige kookstudio gaan we met groepjes van 2 aan de slag. Wij maken alles zelf en als het even kan halen we de groente, fruit en kruiden uit eigen tuin. Als we klaar zijn dan eten we alles gezamenlijk op.

De workshop kost €15 per workshop en we koken om de week op donderdag met iedere keer een ander thema.

Kookworkshop (kids 12 tot en met 16 jaar)

Ben jij degene die thuis de taarten bakt en het liefst ieder weekend kookt? En is 24kitchen jouw favoriete zender? Kom dan gezellig koken en bakken bij kookstudio Bregje. Tijdens de workshops staan we niet alleen maar in de keuken, we leren ook hoe het zit met de etiquette en ik geef je tips zodat jouw georganiseerde High Tea onvergetelijk wordt.

In de gezellige kookstudio gaan we met groepjes van 2 aan de slag. Wij maken alles zelf en als het even kan halen de groente, fruit en kruiden uit eigen tuin. Als we klaar zijn dan eten we alles gezamenlijk op.

De workshop kost €15 per workshop en we koken om de week op donderdag met iedere keer een ander thema.

Weetje

Er is plek voor maximaal 8 kids. Minimaal 24 uur van tevoren afmelden i.v.m. de inkoop, anders zijn wij genoodzaakt de workshop in rekening te brengen.
Check de agenda voor extra thema-workshops & de eerstvolgende datum!

Prijzen en tijden

De workshops voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar starten om 15:45 uur en duren tot 17:30 uur.
De workshops voor tieners tussen de 12 en 16 jaar starten om 16:15 uur en duren tot 18:00 uur.
Per workshop €15,-

Reserveren kan via e-mail of telefonisch