
Hoi, ik ben Bregje!
Trotse moeder van twee prachtige kinderen, getrouwd en gek op koken, bakken en alles wat met eten te maken heeft. Van kinds af aan stond ik al nieuwsgierig in de keuken en sindsdien kan ik echt genieten van heerlijk eten en goed gezelschap. Koken en bakken is voor mij ontdekken, proeven en beleven en als het even kan haal ik de ingrediënten uit eigen tuin. Vers koken is echt niet moeilijk en het verschil, dat proef je!
Geregeld sta ik in de weekenden om 05:00 op om verse broden te maken en chocolade te smelten. In alle rust en met de eerste zonnestralen die in de keuken schijnen geniet ik op en top. Koken met ingrediënten uit het seizoen, aardbeien zal je dan ook niet tegenkomen als het winter is in de kookstudio.
En als het werk erop zit dan geniet ik van mijn gezin. Slow cooking op de Bastard, uit eten in een restaurant met een goed glas wijn. Lekker lunchen en hoe kan het ook anders, shoppen!
Liefs, Bregje
