Selecteer een pagina

Hoi, ik ben Bregje!

Trotse moeder van twee prachtige kinderen, getrouwd en gek op koken, bakken en alles wat met eten te maken heeft. Van kinds af aan stond ik al nieuwsgierig in de keuken en sindsdien kan ik echt genieten van heerlijk eten en goed gezelschap. Koken en bakken is voor mij ontdekken, proeven en beleven en als het even kan haal ik de ingrediënten uit eigen tuin. Vers koken is echt niet moeilijk en het verschil, dat proef je!

Geregeld sta ik in de weekenden om 05:00 op om verse broden te maken en chocolade te smelten. In alle rust en met de eerste zonnestralen die in de keuken schijnen geniet ik op en top. Koken met ingrediënten uit het seizoen.

Wat heb ik genoten van bijna zes jaar Kookstudio Bregje, met passie en plezier heb ik iedere workshop en kinderfeestje beleefd en gevierd. Maar ondernemen is ook kansen pakken en soms voor jezelf kiezen, en dat heb ik gedaan. Per 1 januari 2024 is de Kookstudio gesloten en hoop ik vele kinderen geïnspireerd te hebben. Kook en bak met liefde, dan is het altijd lekker.

Liefs Bregje

 

Liefs, Bregje