Kookworkshop (kids 8 tot 12 jaar)

Ben jij altijd nieuwsgierig naar wat er in de keuken gebeurt en wil jij het liefst iedere dag zelf in de keuken staan? Kom dan koken en bakken bij kookstudio Bregje. In de gezellige kookstudio gaan we met groepjes van 2 aan de slag. Wij maken alles zelf en als het even kan gebruiken wij geen pakjes of zakjes. Want vers koken, dat proef je!  Als we klaar zijn dan eten we alles gezamenlijk op.
De workshop kost €15,00 per workshop en we koken om de week op woensdag met iedere keer een ander thema. Wij beginnen om 15:00 en het eindigt om 17:00.

Kookworkshop (kids 12 tot en met 16 jaar) 

 

Ben jij degene die thuis de taarten bakt en het liefst ieder weekend kookt? En is 24kitchen jouw favoriete zender? Kom dan gezellig koken en bakken bij kookstudio Bregje. Tijdens de workshops staan we niet alleen maar in de keuken, we leren ook hoe het zit met de etiquette en ik geef je tips zodat jouw georganiseerde High Tea onvergetelijk wordt.

In de gezellige kookstudio gaan we met groepjes van 2 aan de slag. Wij maken alles zelf en gebruiken zo min mogelijk pakjes & zakjes. Heb je een gerecht wat je graag wilt leren koken? Geef het door en wij gaan er (als het kan) mee aan de slag!
De workshop kost €15,00 per workshop en we koken om de week op donderdag met iedere keer een ander thema. Wij beginnen om 17:00 en eindigen om 19:00.

Prijzen en voorwaarden

De prijzen voor de reguliere workshops zijn €15,00 per keer.

De prijzen voor de themalessen (uitgezonderd ouder & kind) zijn €16,50 per keer.

De prijzen voor ouder & kind koken zijn €40,00 samen per keer. Tijdens deze lessen wordt er gebruik gemaakt van luxe ingrediënten en worden jullie tijdens de workshop natuurlijk verwend met heerlijke hapjes. De ouder en kind lessen duren 2,5 uur.

Afmelden van de reguliere & thema workshops dient 24 uur van te voren te gebeuren. Is dit niet het geval dan wordt de volledige workshop in rekening gebracht.

Reserveren kan via e-mail of telefonisch