Kinderfeestjes…..wij maken er een feestje van!

Het is tijd om gewoon weer ouderwets jouw verjaardagsfeestje te vieren!

En dat feestje vier je natuurlijk in de kookstudio! De tafel is mooi gedekt, de ingrediënten en bakspullen staan klaar en de recepten liggen op de werkbanken. Tijdens jouw feestje maak jij zelf met jouw vrienden een high tea. En niet zomaar een high tea.. Nee, een high tea met tomatensoep, bananen wafels, knakworstjes in gevlochten bladerdeeg, zoete bitterballen en cupcakes! Jullie maken alles zelf en eten natuurlijk aan het einde alles gezellig op.

Weetje

Heb jij of heeft jouw vriendje/vriendinnetje een lactose of andere allergie/intolerantie? Geen probleem! Geef het door bij de reservering en wij bedenken samen een alternatief menu. Er komt wel een klein bedrag bij voor de aparte ingrediënten. Helaas kan er tijdens een kinderfeestje geen rekening worden gehouden met een glutenintolerantie vanwege de grote kans op kruisbesmetting.

High tea @ your party €17,50 per kind

Jij kan jouw kinderfeestje vieren in de kookstudio als je 8 jaar of ouder bent.

Is niet iedereen 8 jaar? Dat is niet zo erg, maar belangrijk is dat jullie wel zelfstandig kunnen lezen. Papa of mama mag mee om foto’s te maken én om mee te helpen. Het is fijn als er tussendoor geholpen wordt met uitleg maar ook met opruimen. Een kinderfeestje is te boeken voor minimaal 6 en maximaal 8 kinderen. Het kinderfeestje duurt 2 uur en kan twee keer per maand op donderdag gevierd worden.

Wat gaan wij allemaal doen?

Een feestje vieren natuurlijk!

Jullie worden ontvangen met ranja en snoepjes. De cadeautjes bewaren wij nog even want die gaan wij pas uitpakken tijdens de pauze.

De jarige job mag als eerste kiezen wat hij of zij wilt gaan maken en daarna volgt de rest. Wij trekken ons kookschort aan en er volgt een korte uitleg. Het is belangrijk dat jullie goed luisteren want anders mislukt straks alles, oh nee! Tijdens de pauze is het tijd om de cadeautjes uit te pakken en even wat te drinken. De cadeautjes uitpakken doet de ouder/verzorger met jullie mee want dan kan ik alles klaar zetten voor de volgende stappen van het recept. Als jullie klaar zijn gaan wij weer verder met koken. Is alles klaar? Dan gaan wij aan tafel en eten wij samen alles op. Ik ben heel erg benieuwd wie er nu het lekkerste kan koken of wie de mooiste cupcake heeft versierd!